bouwbedrijf baken

utiliteitsbouw

In de utiliteitsbouw heeft Baken door de jaren heen veel ervaring opgedaan. Voor verschillende maar ook regelmatig terugkerende opdrachtgevers werden de afgelopen jaren utiliteitsbouwprojecten uitgevoerd waaronder bedrijfshallen, fabrieken, kantoren en scholen. Deze projecten worden indien gewenst turnkey opgeleverd waarbij de opdrachtgever wordt ontzorgt.
Precies volgens afspraak en specificatie en exact volgens begroting. Van ontwerp tot oplevering de kosten onder controle, zonder onaangename verrassingen achteraf. 

Wat de opdrachtgever erbij krijgt is de meerwaarde, de knowhow van een ervaren bouwer. We denken graag mee en geven gevraagd en ongevraagd advies gedurende het hele bouwproces

Impressies

klik op de foto voor meer

Op de hoek van de Corridor en de Eindhovenseweg worden momenteel 4 appartementen gebouwd. Inmiddels is de steiger verwijderd en al een deel van het eindresultaat te zien
Op de hoek van de Waalreseweg en de Beemdstraat is afgelopen jaar gewerkt aan 6 woningen. Deze woningen zijn gerealiseerd op het perceel van een voormalige autogarage.

Op een prachtige plaats in het centrum van Valkenswaard worden door Bouwbedrijf Baken 30 appartementen gebouwd. Inmiddels zijn de eerste appartementen opgeleverd en wordt er gewerkt aan tuin en achterterrein.