bouwbedrijf baken
Bouwbedrijf Baken

Het Bedrijf

 

Baken Bouwbedrijf b.v. is een jong en dynamisch bouwbedrijf met een zeer rijke historie. De historie van Bouwbedrijf Baken gaat zelfs terug tot 1929, het jaar waarin J. Baken het gelijknamige bouwbedrijf oprichtte. In de periode van wederopbouw groeide het bedrijf met de bijbehorende timmerwerkplaats naar een gerespecteerde aannemer in de regio Valkenswaard. Vanaf de jaren 70 was de dagelijkse leiding in handen van P. Baken. Door zijn vroegtijdig overlijden werd het bedrijf daarna geleid door G. van de Pas welke het in 2004 volledig overnam van de familie.

Sinds begin 2016 is het huidige Bouwbedrijf Baken in handen van M. Janssen en M. van Herk. 

Bouwbedrijf Baken kenmerkt zich door een combinatie van proactief denken, veel ervaring, groot enthousiasme en een gedegen bouwkundige kennis. 

Van begin af aan heeft Bouwbedrijf Baken alle voorkomende bouwactiviteiten die op haar weg kwamen aangepakt waardoor het allround karakter werd gevormd. Het bedrijf groeide en veranderde in 85 jaar van een lokaal aannemersbedrijfje tot wat het nu is, een bouwbedrijf van formaat dat garant staat voor een professionele aanpak; no nonsense en to the point!

De twee vrijstaande woningen aan de Hazelaar te Valkenswaard zijn inmiddels opgeleverd.

 

Op een prachtige plaats in het centrum van Valkenswaard worden door Bouwbedrijf Baken 30 appartementen gebouwd. Inmiddels is de 2e verdiepingsvloer gelegd en wordt er volop gemetseld.

Net voor de bouwvak zijn alle appartementen opgeleverd. Wij zijn trots op het resultaat en denken dat het complex straks een aanwinst is voor de gemeente Bergeijk.