bouwbedrijf baken

bouwservice

Bouwbedrijf Baken voert verbouwingen, renovatie- en restauratiewerkzaamheden uit voor particulieren, bedrijven en woningbouwverenigingen. Van een klemmende deur via renovatieprojecten tot bijvoorbeeld de fundaties van grote machines, Baken heeft de mensen en het benodigde (vaak eigen) materieel. Uiteraard wordt voor grote renovatieprojecten samengewerkt met andere vertrouwde partners. 

Ook specifieke, vaak niet eenvoudige werkzaamheden, gaan we niet uit de weg; in de afgelopen jaren werden bijvoorbeeld diverse reinwaterkelders voor Brouwerij Inbev, een slitterput van 16 meter diep met onderwaterbeton voor M.C.B, enkele  uitkijkposten voor Stichting Natuurmonumenten en de sluisrenovatie van de Dommelse Watermolen succesvol gerealiseerd.

Impressies

klik op de foto voor meer

De twee vrijstaande woningen aan de Hazelaar te Valkenswaard zijn inmiddels opgeleverd.

 

Op een prachtige plaats in het centrum van Valkenswaard worden door Bouwbedrijf Baken 30 appartementen gebouwd. Inmiddels is de 2e verdiepingsvloer gelegd en wordt er volop gemetseld.

Net voor de bouwvak zijn alle appartementen opgeleverd. Wij zijn trots op het resultaat en denken dat het complex straks een aanwinst is voor de gemeente Bergeijk.